Отримайте подарунок від «Open Art Studio» – нового партнера компанії «НоваБудова»

15.01.2021

Раді повідомити вам приємну новину! Серед переліку друзів і партнерів компанії «НоваБудова» з’явилося нове ім’я – «Open Art Studio». Це одна з кращих в Україні студій творчого розвитку дітей, філіал якої відтепер відкрито і на Петропавлівській Борщагівці.

Щоб відзначити цю подію, компанія «НоваБудова» спільно з «Open Art Studio» дарують усім мешканцям житлових комплексів від «НоваБудова» безкоштовне заняття для ваших дітей!

«Open Art Studio» – це студія творчого розвитку дітей за такими напрямками: сучасна хореографія, вокал, акторська майстерність, малювання й акробатика. Це art-простір, що включає в себе дві філії площею понад 1500 кв.м.

Уже більше 10 років «Open Art Studio», крім творчих здібностей, допомагає дітям розвивати в собі вміння працювати, розкриватися й просто ставати щасливими. За цей час у студії навчалися близько 20 000 дітей, частина з яких стали учасниками різних телевізійних шоу, таких як «Танці з зірками», «Голос країни»; взяли участь у концертах і в зйомках кліпів з топовими артистами: Дан Балан, Монатік, «Время и стекло», Потап, NK, Тіна Кароль; були задіяні в різдвяному 3D-шоу «Вартові мрій» тощо.

Щоб дізнатися, як скористатися вашим подарунком, телефонуйте: 044 344 08 61; 067 628 88 74.