Хід будівництва ЖК «Crystal Avenue»: які роботи виконано за останні два тижні й що заплановано зробити найближчим часом

08.07.2022

Будівельні роботи в ЖК «Crystal Avenue» відновлено!

Нагадаємо, що в ЖК «Crystal Avenue» від компанії «НоваБудова» повністю готові дві черги. Ще в трьох будинках ведуться активні роботи. За 2 останні тижні, коли було поновлено будівництво, на об’єкті виконано ряд важливих задач. Також розплановано, якими роботами будівельники займатимуться в найближчі 2 тижні.

У другій черзі (вул. Оксамитова, 11-А) наразі тривають такі роботи (з урахуванням плану на наступні 2 тижні):

  • Внутрішнє оздоблення на поверхах. Виконано роботи на 2-ох поверхах, заплановано ще 6 поверхів.
  • Облаштування фасаду цокольного поверху. Готово 300 кв. м, заплановано ще стільки ж.
  • Монтаж радіаторів. Змонтовано 2 поверхи. За 2 тижні буде готово ще 6 поверхів.
  • Монтаж плитки на холодних переходах. Готово 50%, ще 50% – за 2 тижні.
  • Облаштування підвісних стель. Заплановано 6 поверхів.

Наразі повністю завершено роботи з облаштування блискавкозахисту на покрівлі. А за 2 тижні майстри запланували завершити на 100% облаштування гідроізоляції цоколю, облаштування вхідних груп і пусконалагодження ліфтів

У четвертій черзі (вул. Кришталева, 1) майстри працюють над монтуванням вентильованого фасаду. За останні 2 тижні змонтовано 5%. На наступні 2 тижні заплановано виконати ще 10%. Також триває облаштування внутрішнього газопостачання. Готово 40%, за 2 тижні буде виконано ще 20%.

У п’ятій черзі (вул. Кришталева, 1-Б) завершено цегляну кладку стін 5 поверху. У найближчі 2 тижні будівельники повністю завершать відповідні роботи на 6 поверсі, і на 50% – на 7 поверсі.

Окрім зведення будинків, тривають роботи в другій частині підземного паркінгу. За найближчі тижні буде повністю завершено облаштування освітлення й вентиляційних систем.

Також майстри працюють над облаштуванням благоустрою прибудинкової території другої черги. За 2 тижні заплановано облаштувати 500 кв. м.

Щоб пересвідчитися, що будівництво активно триває, а також помилуватися вже зданими в експлуатацію будинками, запрошуємо на перегляд у ЖК «Crystal Avenue».

Телефонуйте нашим менеджерам, щоб з’ясувати деталі, які вас цікавлять: 096 023 03 10.