Переваги новобудови з підземним паркінгом

09.03.2021

Невід'ємна частина сучасної новобудови – підземний паркінг. Звичайно, насамперед покупець квартири оцінює саме житло. Але якщо є залізний кінь, придбання квадратних метрів і для нього також є важливим завданням для комфортного життя в новому будинку.

Часто власники авто не розуміють важливості підземної стоянки, задовольняючись гостьовим наземним паркінгом. І це в кращому випадку. Багато з них кидають авто на тротуарах, доріжках для прогулянок, ставлять машини впритул до під'їзду. Подібні хаотичні парковки, як правило, ускладнюють життя всьому житловому комплексу. Відповідно, наявність названої опції в ЖК зменшує кількість автомобілів на території комплексу, не перетворюючи її в тотальну парковку, залишаючи прибудинкову територію місцем для відпочинку і прогулянок.

У чому переваги підземного паркінгу?

Захист авто від погодних умов. Зменшенню терміна експлуатації авто сприяє погода. Опади, палюче сонце, зимові морози негативно впливають на стан залізного коня. А якщо ви витратили не одну годину взимку, відкопуючи авто з заметів, то з паркомісцем у підземному паркінгу про це «задоволення» можете забути.

Безпека. У житлових комплексах, які надають підземні паркомісця, переважно є такі опції як закрита територія, цілодобове відеоспостереження, охорона. Комплекс цих заходів дозволяє бути впевненим у збереженні власного автомобіля і захисті його від викрадення або пошкоджень.

Вигідна інвестиція. Паркомісце в підземному паркінгу – такі ж квадратні метри, як квартира або комерційне приміщення, і має власну вартість, яка постійно зростає, як і інша нерухомість. Навіть якщо у вас немає авто, паркомісце можна купити, щоб потім вигідно його перепродати.

Економія часу. З власним паркомісцем забудьте, як про страшний кошмар, про щоденні спроби знайти місце для парковки, що часто перетворюється в непередбачувану лотерею – пощастить / не пощастить. Ваше особисте паркомісце завжди буде чекати тільки на вас.

Покупці все частіше вибирають новобудови з підземним паркінгом. Зручність і вигода описаної опції роблять її незамінною в умовах сучасних мегаполісів.