Ціни на однокімнатну квартиру в Києві — як вибрати і не переплатити

08.11.2018

Гарних варіантів для покупки житла зараз хоч греблю гати. Це стосується не тільки самої квартири, її планування, а й розташування будинку, облаш­ту­ва­ння ЖК та інших «фішок», які про­по­ну­ють де­ве­ло­пе­ри. Однак в наших реаліях виз­на­чаль­ним моментом при купівлі не­ру­хо­мос­ті завжди за­ли­шає­ться ціна.

Сьогодні ми саме хочемо торк­ну­ти­ся цієї дис­ку­сій­ної теми. По­го­во­ри­мо про те, які ціни на од­но­кім­нат­ну квартиру в Києві ми можемо знайти в різних місцях столиці. І про те, як купити житло, не пе­реп­ла­тив­ши.

Рейтинг середніх цін за квадратний метр в Києві в 2018 році:

  1. Печерський район — 1700 у.о / м2
  2. Шевченківський район —1400 у.о. / м2
  3. Оболонський район — 1100 у.о. / м2
  4. Святошинський район — 1000 у.о. / м2
  5. Дарницький район — 960 у.о. / м2
  6. Голосіївський район — 950 у.о. / м2
  7. Дніпровський район — 900 у.о. / м2.

Якщо стандартна площа квартири починається від 38 м2, в результаті, діапазон цін на таку однокімнатну квартиру в Києві коливається приблизно від 34 600 у.о. в спальному Дніпровському районі та до 67 180 у.о. на елітному Печерську.

Чи є якийсь варіант купити квартиру не переплачуючи? І при цьому отримати не тільки дах і стіни, а й гарну атмосферу для життя в цілому, продуману інфраструктуру й природнє оточення (напевно, це те, чого так сильно бракує в місті).

Так, відповідь тут приходить сама собою — розглянути покупку квартири в ближньому передмісті столиці. Ціни на м2 тут теж різні в залежності від близькості до міста і класу нерухомості, однак середня ціна в районах, віддаленість яких від Києва складає не більше 5 км, становитиме в середньому 500-600 у.о/м2. А це означає, що квартиру в комплексі комфорт-класу ви можете купити приблизно за 23-24000 у.е. І часто такі пропозиції вигідно виділяються на тлі забудованих, віддалених і не досить облаштованих київських районів.

Дізнатися детальніше про ціни на однокімнатну квартиру в безпосередній близькості від Києва ви можете у нас, в компанії «НоваБудова». Наші житлові комплекси «Щасливий» на Софіївській Борщагівці та «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці знаходяться всього в 350 м від Києва. Вони розташовані у затишних, озеленених і добре розвинених локаціях зі зручною транспортною розв'язкою. У наших відділах продажів ми завжди раді показати наші варіанти, проконсультувати за цінами і можливостями.

А подивитися про те, як ми провели власне порівняння елітної, дорогої квартири і дешевого житла в Києві ви можете в цьому відео.

Перепад чимало шокував нас! Бажаємо приємного перегляду і тільки вдалої покупки житла!