Комплекс бізнес-класу: як правильно вибрати і де краще жити

13.12.2017

Купівля житла точно не належить до тих, які ми робимо кожен день. Тому до вибору ми завжди підходимо максимально прискіпливо і вдумливо. І це правильно в будь-якій ситуації – чи купуємо ми житло для себе, чи для близьких, в комплексі економ, комфорт або більш високого класу. Сильні сторони є у кожного з них. Але давайте розглянемо сегмент, який завжди привертає особливу увагу, адже тут є все! Це житло бізнес-класу. Отже, чому воно того варте і, головне, як вибрати і де справді варто жити.

Характерні риси комплексу бізнес-класу

Вимоги до елітної нерухомості закономірно є найвищими. Найперше забудовник розраховує найзручніше місце з гарним природним оточенням. У цьому сегменті робиться ще більший акцент на технологічність, якість і екологічність матеріалів. Квартири ж мають зручні планування, в яких можливий найрізноманітніший і функціональний дизайн, навіть при невеликій квадратурі. Також в ЖК обов'язково є добре продумана внутрішня та зручна зовнішня інфраструктура. В сумі всі ці складові природним чином впливають на ціну, але при цьому дійсно добре працюють на вашу довгострокову перспективу.


Звичайно, крім вимог до будівництва, важливими відмінними рисами є:

  • обов'язкова наявність охорони і відеоспостереження;

  • облаштована і упорядкована території;

  • консьєрж і сервісна підтримка в будинках;

  • зручне влаштування внутрішньої інфраструктури;

  • підземний паркінг з відеоспостереженням і контроль в'їзду на територію.

Якщо, вибираючи престижну квартиру, ви відзначили для себе наявність цих складових - можете сміливо ставити галочку і розглядати покупку житла в даному ЖК.

Багато пропозицій з престижного житла ми знаходимо в центрі Києва або поруч. Але чи так це зручно - тут варто подумати і зважити. В умовах міста складно уявити собі комплексне будівництво - для цього немає достатнього простору, а екологічна ситуація у місті часто залишає бажати кращого.

Відмінним рішенням у такому випадку може бути придбання квартири в ближньому передмісті Києва, наприклад, в районі Петропавлівської Борщагівки. Цей район зручний транспортною розв'язкою, яка дозволяє швидко дістатися до станцій метро і центру. Також тут знаходяться торгові центри, супермаркети, заправки для автомобілів. Але при цьому сам район спокійний, озеленений, з гарними місцями для відпочинку і чудовими краєвидами з вікна.

Квартири бізнес-класу в комплексі з підземним паркінгом

Добре, коли всі переваги зручно об'єднані в одному місці. І правильна локація, і перевірений забудовник, і надійні технології важливі. Але не менш важлива внутрішня наповненість комплексу і те, що за фактом робить його зручним зсередини. Це простора територія, на якій є місце для прогулянок, дитячі майданчики, поле для занять спортом, дитячий садок, а також підземна парковка. 

«Crystal Avenue» - новий ЖК бізнес-класу від компанії «НоваБудова» в Петропавлівці пропонує саме такий комплекс сервісів. А крім цього, не обійдеться і без приємних нововведень. Для власників електрокарів в комплексі передбачені спеціальні зручні станції підзарядки.

І все ж, завжди краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому, пропонуємо вам особисто подивитися, як буде виглядати ЖК «Crystal Avenue», а головне, побачити в ньому себе!