ЖК «Щасливий» у Петропавлівці – перші секції Оксамитової, 20 на завершальній стадії будівництва

28.11.2017


Якщо ви у пошуках житла, нам завжди є, що розповісти і запропонувати вам.

ЖК «Щасливий» в Петропавлівській Борщагівці - житловий комплекс, що складається з восьми 10- і 11-поверхових будинків. Зараз тут йде будівництво останньої черги по вул. Оксамитова, 20.

Перші секції будинку 20-А, Б вже на фінальній стадії готовності: утеплений і пофарбований фасад, закінчується оформлення парадних. У квартирах встановлені двері, багато вже закрито на ключ.

У п'ятій і шостій секціях по Оксамитовій,20-В, виконується стяжка, штукатурні роботи. В секціях 7-9 (Оксамитова, 20-Г) майстри роблять проводку електрики. А біля будинку вирівнюється шар землі, щоб перейти до подальшого облаштування прибудинкової зони.

Важливо додати, що доглядає за прибудинковою територією і обслуговує будівлі комплексу власний ЖЕК «Щасливий». Тут також працює дитячий садок, магазини, аптеки та салони, щоб потрібні товари або послуги були просто у вас під рукою.

Встигніть купити квартиру в Петропавлівській Борщагівці й живіть з комфортом в повністю облаштованому комплексі. Телефонуйте, щоб дізнатися все детально і прийти на перегляд: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06.