Замість трикімнатної квартири — пентхаус! Найкраще рішення для студії Оксани Мухи — переможниці «Голос країни–9»!

14.05.2019
Замість трикімнатної квартири — пентхаус! Найкраще рішення для студії Оксани Мухи — переможниці «Голос країни–9»!

Відгриміли останні акорди шоу «Голос країни–9», а Оксану Муху продовжують тішити новими сюрпризами. Усім відомо, що дівчина отримала головний приз — квартиру в ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue» від компанії «НоваБудова». Ми дізналися, що Оксана планує створення власної студії звукозапису в квартирі і настільки перейнялися цією ідеєю, що вирішили подарувати їй дещо краще — дворівневий пентхаус у ЖК «CrystalAvenue». Переможницю порадував такий несподіваний сюрприз. Вона вже побувала в новій квартирі, поділилася ідеями планування, і розкрила свої емоції. Все це можна побачити у відео.

З панорамних вікон дворівневого пентхауса, володарка гран-прі зможе милуватися чудовим краєвидом, який, ми сподіваємося, надихне їй на написання нових пісень. На терасі можна розбити сад, зробити зону відпочинку або у тиші насолоджуватися ранніми променями сонця.

Ми сподіваємось, що такій творчій людині, як Оксана Муха, тут буде затишно та комфортно!

Про те, як вручали ключі від квартири Оксані, можна прочитати тут.

Хочеш жити поруч з Оксаною Мухою? Приходь у відділ продажу за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14–А, або телефонуй: (044) 499 25 99; (067) 663 94 52.