Як іде будівництво на Яблуневій та підготовка до відкриття дитячого садочка

07.09.2017

Вже 23 вересня у ЖК «Щасливий» в Софіївській Борщагівці відбудеться відкриття нового дитячого садочка. А в комплексі тривають будівельні та підготовчі роботи, щоб забезпечити вас якісним житлом, а юних мешканців гарним освітнім закладом.

Із закінченням зведення будинку 7-А, що поруч із садочком, основну увагу ми приділили оформленню прибудинкової території. Тут кладемо бруківку, встановлюємо сучасний дитячий майданчик. Також ми облаштовуємо територію комплексу своїм власним фонтаном. Тут також зробимо озеленення, встановимо лавочки, де мешканці зможуть проводити приємне дозвілля і відпочивати.

В наступному до здачі будинку по вул. Яблуневій, 9-В,Г продовжуємо роботи з фасаду - утеплення і фарбування. Сусідні секції 9-А,Б,В перебувають на рівні кладки стін останнього поверху. І паралельно тут проводимо монтаж вікон.

Інфраструктура ЖК продовжує наповнюватися. Зовсім нещодавно у нас в комплексі, в будинку 13-А,Б запрацювала аптека, а на Яблуневій, 5-В відкрилось нове затишне кафе.

Раді створювати простір, де життя було б саме таким – затишним і приємним! Щоб вже в цьому сезоні радіти власному новому житлу – приходьте у відділ продажів ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій, 5-А. Обирайте планування, подивіться квартиру вживу та отримайте повне враження від атмосфери комплексу! Також звертайтеся за телефонами: (‎044) 393-08-42, (067) 691-60-06.

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!