Відділ ремонту компанії «НоваБудова»

09.12.2019

Навесні 2018 року компанія «НоваБудова» відкрила власний відділ ремонту. За практично півтора року з часу появи відділ виконав більше 400 ремонтів у житлових комплексах компанії: ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці, ЖК «Щасливий» і ЖК «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці, ЖК «Щасливий» у Львові.

Відділ ремонту виконує відповідні роботи як за індивідуальними замовленнями у вже придбаних квартирах, так і в тих, які поки ще не мають власників. Гарантія складає 12 місяців.

Повний або частковий ремонт, ремонт класу «економ», «базовий», «комфорт», «комфорт+» та «VIP» – усі ці параметри маєте змогу підібрати індивідуально.

Це стосується також і самих стилів ремонту, які пропонує наша команда спеціалістів.

  • «Base». Стримане оформлення декору в поєднанні з кількома базовими кольорами. Використання традиційних матеріалів, які чудово підійдуть як до класичного, так і до модерного інтер’єру.

  • «Scandi». Мінімалізм і лаконічність, переплетені з витонченою елегантністю і теплою функціональністю, – типові ознаки стилю. А для інтер’єру характерна природність і наповнення цікавими деталями.

  • «Loft». Стиль, відомий індустріальними рисами інтер’єру: цегляною кладкою, підкреслено грубою штукатуркою, відкритими трубами, поєднанням старого й нового, максимально відкритим простором.

Окрім указаних стилів, дизайнери відділу завжди допоможуть утілити в життя ваш індивідуальний проєкт інтер’єру.

Відділ ремонту пропонує також додаткові послуги, наприклад, монтаж теплої водяної підлоги, системи «розумний дім», звукоізоляції, облаштування на замовлення квартири кухнею, корпусними і м’якими меблями тощо.

Усі типи робіт – від складання технічного проекту до умеблювання й генерального прибирання – мають чітко визначені терміни та фіксовану вартість. Ми працюємо – ви контролюєте! Наша філософія: ремонт – це насолода власним житлом, а не витрачені нерви й час.

Телефонуйте, щоб дізнатися деталі, а все інше зробимо ми: 067 543 12 12.