В ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці старт продажів 6-ї черги!

17.05.2017

Компанія «НоваБудова» рада повідомити гарну новину для наших інвесторів, клієнтів та всіх, хто обирає нове житло! Оголошується старт продажів у ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій, 9-А,Б,В!

Цей 10-поверховий будинок зводиться з міцної силікатної цегли, а також червоної цегли, що використовується для перекриттів балконів. Фасад будинку утеплюється пінопластовими плитами. В кожній квартирі на момент здачі будинку виконано лазерну стяжку стін та підлоги, зроблено електричне та сантехнічне розведення. Також у своїй оселі ви матимете індивідуальне опалення –італійський газовий котел та батареї з індивідуальним регулюванням температурного режиму. Наразі будівельні роботи в будинку 9-А,Б,В перебувають на етапі зведення 3-4 поверхів.

Вже три з 8-ми будинків у ЖК «Щасливій» по вул. Яблуневій успішно введені в експлуатацію, територія комплексу вже знаходиться під охороною, а його інфраструктура все більше розширюється.

Тому поспішіть вже сьогодні зателефонувати до відділу продажів за телефонами: ‎‎(044) 393-08-42, ‎‎‎‎‎(067) 691-60-06, щоб особисто дізнатися про планування квартир в новому будинку та обирайте житло у комплексі, що поєднав максимум переваг для життя з комфортом.

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!