Супер­фінал шоу «Голос країни»–10: су­час­ні тех­но­ло­гії та гран­діоз­ний по­да­ру­нок для пе­ре­мож­ця від «НоваБудова»

27.04.2020

26 квітня відбувся суперфінал десятого сезону музичного шоу «Голос країни», спонсором якого вже вкотре стала компанія «НоваБудова».

За перемогу змагалися по 5 учасників із команд зіркових тренерів Дана Балана, Монатіка, Тіни Кароль, Потапа і Насті Каменських. Фінал, зважаючи на обставини, пройшов з використанням сучасних технологій. Зокрема ведучі шоу Юрій Горбунов і Катерина Осадча з’явилися на сцені у вигляді голограми, а тренери проєкту і частина учасників брали участь у фіналі, знаходячись у себе вдома.

Вирішальна битва складалася з двох етапів. На першому кожен учасник із команд зіркових тренерів виконав одну композицію. Після цього глядачі обрали по одному виконавцю з кожної команди, які пройшли у вирішальний етап: Роман Сасанчин із команди Тіни Кароль, Ерлан Баібазаров із команди Потапа і Насті Каменських, Індіра Едільбаєва із команди Дана Балана, Сергій Асафатов з команди Монатіка.

Переможцем «Голосу країни» – 10 став учасник команди Тіни Кароль Роман Сасанчин, який раніше вже перемагав на проєкті «Голос. Діти». Щасливий тріумфатор отримав не тільки кубок переможця, але й головний подарунок від компанії «НоваБудова» – двокімнатну квартиру!

Відеоблогер Олена Грицай (BEE mama) від імені компанії «НоваБудова» привітала Романа Сасанчина з перемогою, відзначивши, що цей сезон був по-справжньому особливим, а також побажала тріумфатору, щоб у новій власній затишній квартирі від «НоваБудова» народилися нові хіти і здійснилися всі його творчі мрії.

Слідкуйте за нашими новинами й очікуйте зовсім скоро на огляд квартири переможця!