Суперфінал шоу «Голос. Діти» – 5: фантастичний подарунок для переможця!

08.07.2019

7 липня 2019 року у прямому ефірі телеканалу «1+1» відбувся суперфінал вокального шоу «Голос. Діти». Уже вчергове це пісенне свято не обійшлося без участі компанії «НоваБудова» – спонсора проекту.

За перемогу змагалися учасники команд зіркових тренерів: Джамали (Варя Кошова та Микита Ачкасов), Дзідзьо (Ярослав Карпук і Вероніка Морська), Наді Дорофєєвої і Позитива з гурту «Время и Стекло» (Олександр Зазарашвілі та Карина Столаба).

Фінал складався з двох раундів. У першому раунді всі діти виконали по дві пісні – сольний номер і пісню з тренером. У наступний раунд від кожної команди пройшов один конкурсант: Варя Кошова, Ярослав Карпук, Олександр Зазарашвілі.

Між номерами учасників на сцені «Голос. Діти» виступили зірки українського шоу-бізнесу: Монатік, Мішель Андраде, гурти «KAZKA» та «THE HARDKISS». Організатори приготували ще один сюрприз: спеціальним гостем шоу стала NETTA – переможниця Євробачення–2018!

Перемогу в проекті здобув Олександр Зазарашвілі з Грузії, за якого проголосувало найбільше телеглядачів! За словами Юрія Горбунова, ведучого шоу, розрив між голосами конкурсантів був настільки незначним, що довелося витратити деякий час, щоб точно впевнитися в перемозі одного з конкурсантів.

Щасливого тріумфатора привітали його тренери, ведучі й інші учасники шоу. Але найцінніший подарунок чекав на Олександра попереду. Компанія «НоваБудова» презентувала для юного співака подорож на двох до Діснейленду в Парижі!

Представник компанії привітав переможця з тим, що він зміг упевнено пройти весь шлях до своєї мети, і побажав ніколи не зупинятися на досягнутому, щоб ця перемога стала лише однією з багатьох у його житті!