Суперфінал «Голос. Діти» разом з «НоваБудова»: казковий подарунок для переможниці! - відео

18.12.2017


Вчора, 17 грудня, на телеканалі «1+1» пройшов суперфінал шоу «Голос. Діти» 4-й сезон. На ньому були присутніми і ми! Багато хто знає, що компанія «НоваБудова» вже не вперше є спонсором проекту, а для переможця завжди готує особливий подарунок.

Цього року супер-фінал перевершив усі сподівання! Учасники «Голосу», організатори і постановники вражали неймовірними номерами з фантастичними декораціями та проекціями. Свій останній хіт «Троль» в неочікуваній інтерпретації батлу представив гурт тренерів «Время и стекло». Переможниця «Танців з зірками» Наталя Могилевська виконала зі своєю командою таку ж нову версію своєї пісні «Місяць». А MONATIK настільки надихнувся цьогорічним проектом, що написав власний хіт і вперше представив його глядачам.

Як оголосили ведучі шоу – Юрій Горбунов і Катерина Осадча, космічний фінал переглядали п’ятнадцять мільйонів телеглядачів! А найбільшою інтригою ефіру було визначення переможця дитячого «Голосу». 1-ше місце за смс-голосуванням глядачі віддали світовій вокальній сенсації – Данелії Тулєшовій з команди Діми Монатіка.

Щасливу дівчинку одразу привітали ведучі та вручили почесну статуетку «Голосу»! А від компанії «НоваБудова» Данелія в прямому ефірі отримала ще один казковий подарунок – подорож до Діснейленду в Парижі!

Нам дуже приємно бачити, як збуваються дитячі мрії. А кожному з наших мешканців хочемо побажати не переставати вірити у свої цілі та завжди досягати їх! А також ми підготували особливий та веселий бекстейдж з найяскравішими моментами фіналу, які пропонуємо переглянути і вам!