«Сільпо» та «НоваБудова»: найкращий партнер для надійного забудовника

13.12.2019

«НоваБудова» дбає не лише про якість житла, а й про те, щоб прилегла інфраструктура максимально забезпечувала потреби мешканців. Ми відповідально ставимося до вибору компаній-партнерів, які допомагають створювати комфортні умови для життя. Це мають бути надійні лідери ринку, що також, як і ми, піклуються про найвищу якість власних товарів і послуг.

З радістю повідомляємо, що новим партнером «НоваБудова» стає мережа «Сільпо»! Компанії домовились про співробітництво, яке передбачає відкриття 3 супермаркетів у житлових комплексах девелопера: у ЖК «Щасливий» PLATINUM (Львів), ЖК «Crystal Avenue» (Петропавлівська Борщагівка) та ЖК «Щасливий» (Софіївська Борщагівка).

«Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих товарів, що нараховує 247 супермаркетів у 59 містах України і 4 делікатес-маркети «Le Silpo» – у Києві, Дніпрі, Харкові й Одесі. А ще – це власне виробництво та власний імпорт товарів від популярних іноземних виробників. Віддаючи перевагу «Сільпо», ви обираєте товари, якість яких гарантована міжнародними сертифікатами безпеки харчових продуктів.

«НоваБудова» і «Сільпо» – це ваші надійні партнери для комфортного життя та вигідних інвестицій.