Розповідаємо про будівництво ЖК «Щасливий» у Львові

20.06.2017

Нашим інвесторам і тим, хто шукає житло у Львові, хочемо розповісти про етапи наших робіт в ЖК  і про те, що вже було зроблено і те, що наразі перебуває в роботі.

Зроблено: до 6-го поверху збудовані стіни будівлі із червоної цегли, монолітні міжповерхові перекриття залиті до 13 поверху.

В процесі: будівельні роботи на 14-му поверсі, ведеться робота з витяжних систем. Паралельно йдуть підготовчі роботи для наступних 2-х черг по вул. Біговій. Для другого будинка вже підготовлено котлован, для 3-ї черги підготовка котловану в процесі.

Застосовуючи досвід будівництва в Києві, ми пропонуємо не просто можливість придбати квартиру в новобудовах, але й надаємо повне облаштування території ЖК і організацію його простору. На території будуть розташовані гарно облаштовані зони відпочинку і функціональні зони спорту, ігрові майданчики для дітей. Біля комплексу розташовані дитячий садок і школа, у 10 хвилинах знаходяться магазин і аптека, а 20 хвилинах – супермаркет «Ашан», а за 25 хвилин ви будете вже у центрі міста.

Саме тут розташований наш відділ продажів, по вул. Чайковського, 26. Звертайтеся до наших менеджерів за консультацією, встигніть дізнатися про кращі пропозиції та скористатися унікально доступною літньою ціною»! Телефонуйте нам за номерами: (‎032) 229-57-99, (‎067) 562-29-34.

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!