Придбати і жити! Квартири з ремонтами в ЖК «Щасливий»

12.01.2018

При покупці завжди чудово мати вибір. Якщо потрібно - заощадити, а якщо можливо - придбати повний «пакет» собі на втіху.

Такі можливості ми пропонуємо всім нашим клієнтам. Якщо ви не хочете витрачати час на ремонт і для вас важливо просто відразу приїхати і жити у своїй новій квартирі - ми пропонуємо готові квартири під ключ з євроремонтом.

Про дизайн

Дизайн кожної квартири - завжди окремий проект. Тому інтер'єр вашого приміщення обов'язково матиме свою ноту унікальності. З підбором матеріалів, починаючи від кольорів, закінчуючи фактурами, просто створити будь-який дизайн і підібрати меблі. Ми використовуємо пастельні, нейтральні тони, які можуть бути гарним і стильним фоном для будь-якого наповнення. Навіть якщо пізніше вам захочеться поексперементувати з обстановкою, квартира з таким оформленням дозволить вам це зробити набагато простіше. (Дивіться приклади квартири з ремонтом на фото).

Про матеріали і хід ремонту

Першим етапом йде вирівнювання всіх поверхонь, проводиться електрична і сантехнічна розводка, встановлюються гіпсокартонні конструкції. Для оформлення стін ми використовуємо флізелінові шпалери, монтуємо натяжні стелі в кімнатах. На підлогу кладеться покриття ламінант, на стінах і підлогу у ванній - якісна плитка. Також там встановлюємо ванну та іншу сантехніку. Між кімнатами встановлюються добротні дерев'яні двері. На кухні оформлена також робоча зона. А приємною перевагою квартир є тепла підлога в кімнатах. Це відмінне джерело тепла взимку, а до того ж дарує додаткові відсотки загальному затишку квартири.

Мрієте саме про такий варіант? Телефонуйте і дізнавайтеся про доступні квартири з ремонтами! Звертайтеся в наші відділи продажів в Софіївській Борщагівці по вул. Яблуневій, 5-А і в Петропавлівці по вул. Соборній, 10. Телефони відділів продажів: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06.