Компанія «НоваБудова» подарувала переможниці шоу «Голос країни-9» Оксані Мусі трикімнатну квартиру в ЖК «Crystal Avenue»!

22.04.2019
Переможниця «Голос країни–9» Оксана Муха отримала трикімнатну квартиру в ЖК «Crystal Avenue» від «НоваБудова»!

21 квітня відбувся фінал грандіозного вокального шоу України «Голос країни–9»! У прямому ефірі боролися 4 вокаліста, по одному від кожного тренера: Оксана Муха — підопічна Дана Балана, Карина Арсентьева з команди Потапа, Вікторія Олійник від Монатика і Андрій Хайат з команди Тіни Кароль.

За підсумками глядацького голосування, переможницею стала Оксана Муха! У фіналі вона представила три композиції. «Я піду в Далекі гори» Володимира Івасюка, авторську пісню Дана Балана, яку він написав українською мовою спеціально для учасниці проекту та композицію «Де ти тепер». Львів'янка забрала головний приз з мінімальним відривом від Карини Арсентьевої.

Почесним гостем на шоу був представник компанії «НоваБудова» — Микола Смиковський, який у прямому ефірі вручив переможниці ключі від нової трикімнатної квартири в ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue».

ЖК «Crystal Avenue» знаходиться у Петропавлівській Борщагівці, всього в 300 м від Кільцевої дороги і 7 хв від метро «Житомирська». Всередині комплексу для дітей продумані дитячі майданчики і дитячий садок, а для дорослих — зони відпочинку і спортивний майданчик. Для власників автомобілів передбачений підземний паркінг і гостьова парковка. У кожному будинку встановлено дизайнерське лобі з ресепшеном, зоною відпочинку і Wi–Fi, а в квартирах продумані планування з панорамним вікнами.

ЖК «Crystal Avenue» — тренд інвестицій в нерухомість та ідеальне місце для переможниці, яка може поєднувати свій домашній затишок і використовувати квартиру як студію звукозапису.

Ми сподіваємося, що вся атмосфера комплексу надихне Оксану на написання нових хітів, які прославлять Україну на весь світ, і наберуть мільярди переглядів на Ютубі.

Ми вітаємо Оксану і бажаємо їй творчого натхнення і нових перемог у новій квартирі!

А як це було в прямому ефірі, ви можете подивитися у нашому відео.

23 квітня о 18:00 відбудеться прямий ефір з Оксаною Мухою на нашому instagram–каналі. Не пропустіть!