Новини будівництва ЖК «Щасливий» на вулиці Яблуневій

14.07.2017

Ми традиційно тримаємо вас в курсі останніх новин з будівельного майданчика. Якщо ви вже є нашим інвестором або тільки приглядаєте квартиру в Києві, хочемо розповісти як просуваються роботи в ЖК «Щасливий» у Софіївці.

Компанія «НоваБудова» вже 12 років займається будівництвом житлової нерухомості. Ми будуємо за власний рахунок, а продаж квартир починаємо тільки тоді, коли зводимо будівлю. Тому наші клієнти одразу бачать свій майбутній дім і спокійні за свої інвестиції. В ЖК на вулиці Яблуневій ми збудували вже 3 будинки, в яких вже живуть люди.

Зараз будівельні роботи тут тривають у наступних 3-х чергах. Наступний до здачі будинок розташований за адресою Яблунева, 7-А. Зараз ми проводимо тут утеплення і оформлення фасаду. Будинок засклено якісними металопластиковими вікнами профільної системи «Aluplast ideal». В квартирах виконана лазерна стяжка підлоги і стін, штукатурні роботи, а також розведення електрики і сантехніки. Крім того, кожну квартиру компанія «НоваБудова» оснащує двоконтурними італійськими газовими котлами «Westen Quasar», металевими радіаторними батареями з регулюванням температури.

Наступний у будівництві – будинок по вул. Яблуневій, 9-Г,Д. Його зведено і зараз тут триває утеплення і малярні роботи над фасадом. Навколо починається підготовка до упорядкування та оформлення прибудинкової території. Сусідній будинок, під номером 9-А,Б,В, знаходиться на етапі будівництва 5-7 поверхів у різних секціях.

ЖК «Щасливий» по вул. Яблуневій вже охороняється, тут працює супермаркет, магазини і кав’ярні. Ми також передбачили тут підземний паркінг для авто, озеленення, і крім цього будуємо в ЖК державний дитячий садок.

Щоб дізнатися про планування квартир та наші найкращі пропозиції, телефонуйте нам за номерами: ‎(044) 393-08-42, ‎(067) 691-60-06. Приходьте у відділ продажів по вул. Яблуневій, 5-А, щоб отримати повну консультацію, подивитися наш комплекс, квартири і обрати свою!