«НоваБудова» на сніданку з Трампом: що чекає на український бізнес?

27.02.2018

Керівництво «НоваБудова» на молитовному сніданку в США

Компанія «НоваБудова» є одним з яскравих представників будівельного бізнесу в Україні. Як знають наші мешканці, інвестори і партнери, компанія також не стоїть осторонь соціальних питань і минулого року заснувала громадську спілку «Новий шлях», яка допомагає переселенцям та біженцям зі сходу.

Нещодавно керівництво «НоваБудова» представило сферу бізнесу та нерухомості на молитовному сніданку в США. Разом з президентом і головою Білого дому Дональдом Трампом на заході зібрались представники 190 країн, урядовці, політики, бізнесмени, діячі суспільних і благодійних організацій для комунікації та налагодження зв’язків.

Окрім участі у заході, керівництво «НоваБудова» також провело низку зустрічей з високопосадовцями. Важлива зустріч у ході поїздки відбулась у Гельсинській спілці. Директори компанії особисто поспілкувалися з Наталіелом Хердом, старшим радником з питань політики Гельсинської комісії. Також відбулась зустріч в офісі сенатора Бура, республіканця з Північної Кароліни, та Девідом Саймоном, працівником з економічного розвитку сенатора-республіканця Тома Тілліса. Також делегація побувала на зустрічі зі співробітником демократичної партії штату Огайо Марсі Каптур. Слід відмітити і ділову зустріч з Пітером Крагом, директором з питань міжурядових справ, яка відбулась у Департаменті торгівлі США.

За словами директора з розвитку Сергія Лесніка, високопосадовці цікавились станом ситуації на сході країни, тими змінами, які відбуваються в економіці України, станом бізнесу, а також роботою компанії та діяльністю спілки «Новий шлях». Генеральний директор компанії «НоваБудова» Євгеній Савочка зазначив: «Ми намагалися привернути увагу до проблем України, і зрозуміли, що Україною дуже цікавляться і хочуть, щоб країна дійсно стала кращою».

Керівництво компанії закликало продовжувати підтримку та інвестування у різні сфери бізнесу та економіки України, зазначаючи, що країна з позитивною динамікою рухається шляхом реформ. Віримо, що ці зустрічі та подібні заходи позитивно вплинуть на стан бізнесу та подальший розвиток країни.