Компанія «НоваБудова» – призер турніру «Winter Builders Cup»

15.02.2021

13 лютого на території спортивної академії UCSA відбувся турнір із міні-футболу «Winter Builders Cup», організований компанією «НоваБудова» та академією UCSA.

Участь у змаганні взяло десять команд, поділених на дві групи. Футболісти «НоваБудова» упевнено, без єдиної поразки, зайняли перше місце у своїй групі. Ще одним колективом, який пройшов до півфіналу з першої п’ятірки, стала команда «EuroCity». З другої групи до матчів на виліт відібралися житомиряни з «NG» та команда «Новобіличі».

У напруженому півфінальному протистоянні «НоваБудова» поступилася «NG» з рахуноком 1:0. В іншому матчі команда «EuroCity» обіграла «Новобіличі», теж пробившись до фіналу.

Дещо підсолодила гіркоту півфінальної поразки для колективу «НоваБудова» гра за третє місце, у якій команда здолала «Новобіличі» з рахунком 6:4, ставши бронзовим призером. А у фіналі колектив «EuroCity» здолав команду «NG» з рахунком 3:0, отримавши звання чемпіона Winter Builders Cup»!

Переможець турніру виграв кубок та подарунок – професійний футзальний м’яч. Фіналісти змагання отримали почесні медалі. А всі команди та їх уболівальники загалом отримали море незабутніх емоцій, які обов’язково збережуться до наступного турніру, організаторами якого вже традиційно стануть «НоваБудова» та академія UCSA!

«НоваБудова» є соціально відповідальною компанією, яка постійно організовує такі заходи та підтримує ініціативи інших щодо проведення схожих акцій, направлених на пропагування здорового способу життя. Адже посильна участь у вихованні освіченої та здорової нації, зокрема молоді, – це пріоритет, який для нашої компанії посідає надзвичайно важливе місце.