Компанія «НоваБудова» подарувала квартиру переможниці 8 сезону «Голос країни»

30.04.2018
Вручення ключів від квартири в ЖК "Щасливий" переможниці 8 сезону «Голос країни»

29 квітня, у прямому ефірі каналу 1+1, відбувся суперфінал вокального конкурсу «Голос країни». В якості почесних гостей на ньому були присутні представники компанії «НоваБудова», котра вже третій рік поспіль є спонсором цього талант-шоу і для переможця завжди готує особливий подарунок.

Цього разу суперфінал справив неабияке враження! Це було казкове та феєричне видовище, яке вражало неймовірними номерами та декораціями. У прямому ефірі шоу за омріяну перемогу змагалися Олена Луценко — підопічна Сергія Бабкіна, Анна Трінчер з команди Джамали, Андрій Рибарчук, наставник — Тіна Кароль та вірменська вокалістка Србуі Саргсян з команди Потапа. Етап відбору складався з трьох раундів, за умовами якого, згідно голосування, з проекту вибувало по одному учаснику. Таким чином, у третьому заключному раунді залишилися вокалісти з команди Тіни Кароль та Сергія Бабкіна — Андрій Рибарчук та Олена Луценко. За підсумками глядацького голосування, перше переможне місце отримала Олена Луценко з команди Сергія Бабкіна. Переможниця, у якості подарунка, отримала кубок переможця Голосу країни та тримісячну ротацію на радіо ХітFМ. А представник компанії «НоваБудова» Тарас Голуб у прямому ефірі вручив Олені Луценко ключі від нової двокімнатної квартири, загальною площею 61,5 м2,  у ЖК «Щасливий» в Софіївській Борщагівці.

Компанія «НоваБудова» вітає Олену та бажає їй нових звершень, здійснення усіх задумів та успіхів у всіх починаннях! Також висловлюємо подяку команді проекту «Голос країни» та телеканалу 1+1 за грандіозне свято! Також до вашої уваги пропонуємо перегляд основних найяскравіших моментів шоу на нашому каналі в YouTube.

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий»