Інвестуй без ризиків! Готові квартири з документами у Софіївській Борщагівці

06.04.2018

Одним з великих плюсів ринку житлової нерухомості є різноманіття пропозицій і великий вибір. І ви можете знайти та розглянути їх в одному місці та заощадити свій час. Щоб обрати своє найзручніше рішення у районі Софіївки, пропонуємо вам розглянути ЖК «Щасливий» на Яблуневій.

Житло у на 70% готовому комплексі можна придбати ще при зведенні будинку, на фінальній стадії готовності, в зданому в експлуатацію будинку, а також повністю готову квартиру і заїхати у неї хоч на наступний день! В експлуатацію ми здали вже 5 з 7-ми будинків, які отримали документи на підтвердження готовності та відповідності нормам. Зараз в будівництві перебувають два останні наші об’єкти. 6-та черга, Яблуневая, 9-А,Б,В, вже підходить до завершення. Зараз виконуємо тут фасадні роботи з утеплення та внутрішні роботи по стягжці, штукатурці, монтажу дверей в квартирах і кладці плитки в під'їздах. А зведення нашої останньої черги по вул. Яблуневій, 11 вже перебуває на етапі 2-го поверху.

В комплексі відкриті кафе і магазини, працює супермаркет, аптека, а зупинка транспорту знаходиться у 300 метрах. Його територія огороджена та охороняється, а також побудований дитячий садок і продовжується наповнення і облаштування території корисною та зручною інфраструктурою.

До речі, якщо ви давно відкладали покупку квартири, наразі у нас проходить акція, яка допоможе вам купити житло ще вигідніше, гарантовано отримавши гроші на його облаштування потрібною побутовою технікою! Дізнавайтесь у менеджерів усю інформацію за телефонами: (044) 393-08-42, (067) 691-60-06. Приїздіть на перегляд комплексу та квартир і залишайтесь жити у ЖК «Щасливий»! Інвестуйте без ризиків!