ФК U.C.S.A здобув перемогу в дебютному матчі Чемпіонату України серед аматорів

22.08.2021

21 серпня ФК U.C.S.A (Тарасівка) дебютував із перемоги у своєму першому матчі Чемпіонату України серед аматорів. У надзвичайно напруженій грі, що відбулася в Борисполі на стадіоні «Колос», футболісти U.C.S.A на останніх хвилинах вирвали перемогу в київського колективу «Єдність».

По ходу гри команда з Тарасівки проявила характер: саме вона першою пропустила м’яч, але дуже швидко відігралася. Тож перший тайм закінчився за нічийного рахунку. На старті другої 45-хвилинки ФК U.C.S.A вийшов уперед, але, на жаль, далі допустив дві грубі помилки, у наслідок чого вперед із рахунком 3:2 вирвалися футболісти «Єдності».

На щастя, саме тут гравці ФК U.C.S.A проявили характер, зрівнявши рахунок на 85 хвилині, а на останній хвилині основного часу забивши переможний гол, що приніс неймовірну перемогу футболістам із Тарасівки з рахунком 4:3!

Компанія «НоваБудова», титульний партнер футбольного клубу U.C.S.A, щиро вітає колектив Української християнської спортивної академії з таким захоплюючим дебютом і бажає подальших звитяг як на футбольному полі, так і поза ним!

Якщо ви хочете долучитися до ФК U.C.S.A, нагадуємо, що Українська християнська спортивна академія займається розвитком юних талантів. Тут є 9 дитячих і юнацьких команд, підготовкою яких займаються професійні спеціалісти, що самі мають досвід гри на найвищому рівні, а також навчалися тренерській справі зокрема в західноєвропейських академіях і клубах.

Записатися до академії U.C.S.A можна за посиланням: https://ucsa.com.ua/anketa-academy

Або телефонуйте за номером: +38 098 983 13 47.