ФК U.C.S.A дебютує в Чемпіонаті України серед аматорів

18.08.2021

Ми вже писали про ФК U.C.S.A – футбольний клуб, який є спільним українсько-бразильським футбольним проєктом, участь у якому бере зокрема Пабло Буено – футбольний функціонер, засновник футбольної агенції «MDEZ 360», агент зірки «Шахтаря» Тете.

Нагадаємо, що статус титульного партнера футбольного клубу UCSA має компанія «НоваБудова».

Команда постійно прогресує і наступним кроком у її розвитку стане участь у чемпіонаті ААФУ – Асоціації аматорського футболу України. Дебют ФК U.C.S.A у цьому змаганні відбудеться вже зовсім скоро – 21 серпня у Борисполі (на стадіоні «Колос») проти столичної команди «Єдність».

Чемпіонат України серед аматорів – це змагання, у якому бере участь 28 колективів зі всієї України, розбитих на три групи за географічним принципом. Із цих команд лише 8 потраплять у раунд плей-оф, де в матчах на виліт і визначиться тріумфатор чемпіонату. Переможці турніру, і це найголовніше, отримають професійний статус.

Запрошуємо всіх охочих стати частиною гарячої підтримки ФК U.C.S.A у дебютному матчі колективу! Зокрема підтримує команду і компанія «НоваБудова», яка пропагує гармонійний розвиток особистості та здоровий спосіб життя, а також опікується юними спортсменами. Саме тому «НоваБудова» підтримує не лише дорослий футбольний клуб U.C.S.A, а й гравців молодіжних команд Української Християнської Спортивної Академії.

Тож уболіваймо за ФК U.C.S.A разом із «НоваБудова»!