Увага! З 2 лютого відбудеться планове подорожчання житла в останній черзі ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці. І тому саме зараз – найкращий час для купівлі Вашої нової квартири.

Якщо Ви роздумували щодо придбання власного житла, час переходити від роздумів до дій, адже:

  • фінальна черга ЖК «Щасливий» (с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 11) здана в експлуатацію, що засвідчено відповідним сертифікатом про завершення будівництва від Державної архітектурно–будівельної інспекції України (серія ІУ №163193322014);
  • завдяки використанню найкращих матеріалів і сучасних технологій будівництва останню чергу ЖК «Щасливий» визнано найкращим будинком Софіївської Борщагівки;
  • інвестори мають можливість отримати прибуток без зайвих зусиль і додаткових вкладень, придбавши квартиру саме зараз і перепродавши її через короткий проміжок часу після подорожчання.

ЖК «Щасливий – це комплекс комфорт–класу в 300 м від Києва із закритою територією, що знаходиться під цілодобовою охороною, із розвиненою інфраструктурою та гарною транспортною розв’язкою. Тому поспішайте, адже залишилося зовсім небагато квартир!

Наші менеджери чекають на Ваші дзвінки за номерами: (044) 499 25 78, (067) 663 91 64. Чекаємо також Вас у відділі продажу за адресою с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.