Перша черга у «Crystal Avenue» - будівельний звіт

20.11.2017

Сьогодні ми хочемо розповісти вам про те, як просуваються роботи у житловому комплексі «Crystal Avenue» у Петропавлівській Борщагівці.

У будівництві наразі знаходиться наша 1-а черга – 16-поверховий будинок на Оксамитовій, 9-А.

Споруда з міцним залізобетонним каркасом зростає, активно будується і на даний момент знаходиться на рівні сьомого поверху. Зовнішні стіни вкладаються з керамічної червоної цегли. Кладка виконана вже до 6-го поверху.

Перший поверх передбачений для комерційних нежитлових приміщень, які з досвіду компанії «НоваБудова», будуть використовуватися для салонів, магазинів, офісів та кафе, це тільки позитивно впливає на інфраструктуру ЖК та приносить мешканцям помітні зручності.

Але, разом з тим, передбачені такі важливі складові, як місткий підземний паркінг, охорона території, наявність інфраструктури для дитячого дозвілля та спортивний стадіон для тренувань. А, враховуючи стандарти класу « бізнес», в ЖК багато уваги буде приділено і сервісній підтримці. Це означає, що на вас буде очікувати не просто зданий в експлуатацію будинок, але й повне супроводження та підтримка як споруди, так і усього комплексу. У парадному кожного будинку буде знаходитись ресепшен та консьєрж, кімната для відпочинку, елегантне оформлення внутрішнього дизайну та атмосфера назовні.

Телефонуйте, щоб дізнатися про найкращі пропозиції на перші 20 квартир: ‎(044) 393-08-42, ‎(067) 691-60-06.