Квартири бізнес-класу від забудовника: на що звернути увагу

19.02.2020

Елітне житло – не статус, а відповідність жорстким критеріям. Будівельна компанія продає житло бізнес-класу за ціною вищою, ніж середня, на ринку нерухомості. Адже покупець знає: життя в таких апартаментах не пов'язане з компромісами. Але як вибрати елітну квартиру від забудовника, на що звернути увагу в пошуках житла бізнес-класу?

Базові критерії підбору

Визначимо критерії:

  • Репутація забудовника. Рівень довіри до компанії прямо пропорційний досвіду та відгукам про її роботу. Тільки забудовник з багаторічним досвідом і незаплямованою репутацією може реалізувати проект бізнес-класу.
  • Місцезнаходження ЖК. Відносна близькість до центру міста та розвинена інфраструктура – вимоги високі, але відповідні вимогам до елітного житла.
  • Якість матеріалів. Розібратися в питанні того, наскільки якісні матеріали забудовник використовував у роботі над проектом, може кожен. Перевірити це можна у менеджерів.
  • Використання сучасних принципів планування житла. І це не лише просторі кімнати, а й інші особливості, на кшталт великої веранди, панорамних вікон – тих деталей, які роблять житло винятковим.

Додаткові критерії

Елітна квартира від забудовника – не просто набір відносних переваг. Мета: 100% комфорт життя мешканців, для чого існує ще один фактор вибору – інфраструктура прибудинкової території. Наявність підземного паркінгу, автостоянки, озелененої території – важливі складники комфортного життя.

Безпека і сервіс. У житловому проєкті бізнес-класу наявність охорони, системи відеоспостереження та менеджерів, що працюють на рецепції, є обов’язковими.

І фінальний етап підбору – пропозиція індивідуального рівня. У будинках бізнес-класу квартири зроблені за індивідуальними проєктами. Особливі варіанти на вибір: з терасами, дизайнерським ремонтом, специфічним плануванням тощо. Їхня наявність теж свідчить про статус житла. Значить, його подають як елітний проект цілком виправдано.

І запам’ятайте: квартира бізнес-класу – це не розкіш, а елемент комфортного життя.